Website Briefing Template

 

Heb je plannen om een nieuwe website of platform te laten ontwikkelen? Dit is een grote stap en daarom is het belangrijk om de juiste partner uit te zoeken die jouw website gaat ontwikkelen. Dit allemaal begint met het opstellen van een goed briefingdocument!

Je website Briefing in 12 duidelijke stappen

Een briefing kent een aantal essentiële elementen waarbij je duidelijk het doel van het project kenbaar maakt en belangrijke must-haves beschrijft. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag vanuit onze klanten om te helpen bij het opstellen van een website briefing. We helpen je natuurlijk graag op weg met de uitdaging waar je nu voor staat en daarom hebben wij een 12 stappenplan voor jou omschreven met voorbeelden bij elke stap. Na deze 12 stappen kan een bureau direct aan de slag met het uitwerken van jouw briefing!

 

Hulp nodig? 

Heb je nog geen bureau voor jouw nieuwe onlineproject? Geen paniek! Wij helpen je graag met het bouwen van je nieuwe website of platform. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking of uiteraard als je hulp kunt gebruiken bij het opstellen van je website briefing.

Bel met Anouk Stuur haar een mail