Koppelkoning

Een website bouwen is één ding. Een platform bouwen een andere. Een slimme integratie met bestaande systemen. Dat is dus écht ons ding. En we zijn er zo goed in, dat wij onszelf koppelkoning durven te noemen.

Neem contact met ons op!

 

Van Website naar platform

Koppelingen. Het gebied waar de mannen (m/v/x) zich van de jongens onderscheiden, zoals we het zelf zeggen. W3S Digital heeft zeer ruime ervaring in het maken van koppelingen tussen bestaande software van klanten en hun websites en/of applicaties. Het tonen van facturen uit een boekhoudpakket in een mijn omgeving van jouw website, het inschieten van offerte aanvragen in je CRM pakket, zijn maar een aantal voorbeelden hoe je van je website een webplatform kan maken.

De meeste backofficesoftware is tegenwoordig voorzien van een koppelvlak. Dit is vaak in de vorm van een webservice of een Application Programmers Interface (API). Wij gebruiken deze koppelvlakken om tegenaan te praten en zo de gewenste data op het juiste moment te verkrijgen of in te voeren.

De W3S Digital broker service

Onze broker service geeft onze klanten de mogelijkheid om hun bedrijfsprocessen te integreren met de website en andere systemen. De integratie wordt gedaan door middel van uitwisseling van gegevens tussen applicaties. In zowel XML als andere formaten. Hiernaast zie je een voorbeeld van hoe de service werkt. De broker service ondersteunt diverse standaard formaten en er zijn tal van adapters beschikbaar voor het faciliteren van verbindingen met diverse platformen.

Mogen wij jouw koppelkoning zijn? 

We gaan graag voor je aan de slag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een mail Laat je terugbellen